JAMEC AB – Scandinavia Business Group AB – JAMEC Artists AB

Kontakta Mårten Erixzon på 073–501 21 53 alt marten.erixzon@teamjamec.se vid intresseOm oss 

Vi erbjuder tjänster och produkter som har en positiv effekt på era affärer!

VQ Legal är ett webbaserat verktyg innehållande juridiska ärendedokument. Tjänsten bygger på en intelligent dokumentlösning som utgår från det juridiska arbetssättet genom att skapa anpassade dokument för varje ärende. Med VQ Legal får du ett modernt och kostnadseffektivt hjälpmedel för att effektivisera juridiskt arbete. Här är Mårten Erixzon på JAMEC AB experten, han nås på 073-501 21 53 eller marten.erixzon@teamjamec.se. Har ni tjänsten redan och vill ha support eller ytterligare utbildning, kan ni kontakta Maria Lämber direkt på 072-712 82 88.

Profilpresenter kan vi ordna det mesta, men just nu fokuserar vi på att marknadsföra en ryggräddare med utmärkt profileringspotential. Ett exklusivt skohorn i metall, med en längd som inte går att få tag på i butik eller går av för hackor då det är i högblankt kraftigt stål. Kontakta Göran Lind 070-662 98 18 (goran.lind@teamjamec.se) eller Maria Lämber 072-712 82 88 (maria.lamber@teamjamec.se) på Scandinavia Business Group AB.

Evenemangsbehov, kan vi fylla till stor del via JAMEC Artists AB som promotar eldsjälar till artister av olika de slag. Bl a koncentrerar vi oss på sångerskan och föredragshållaren Therése Neaimé och kocken Fredrik Erixzon med matkonsultation som tar uppdrag för att producera mat till fest, bröllop och andra evenemang.

Kontakta oss gärna för mer information!