JAMEC AB – Scandinavia Business Group AB – JAMEC Artists AB

Kontakta Mårten Erixzon på 073–501 21 53 alt marten.erixzon@teamjamec.se vid intresseVårt utbud  

Vi erbjuder tjänster och produkter som har en positiv effekt på era affärer!

VQ Legal är ett webbaserat verktyg inkluderande utveckling och utbildning. Tjänsten bygger på en intelligent dokumentlösning som utgår från det juridiska arbetssättet genom att skapa anpassade dokument för varje legala ärende. Läs mer på www.vqlegal.se om du vill, innan du kontaktar Mårten Erixzon.

Profilpresenter kan vi ordna det mesta, men just nu fokuserar vi på att marknadsföra en ryggräddare med utmärkt profileringspotential. Tänk dig att kunna ge din härliga kund, mässbesökare eller din suveräne anställde en present som förgyller deras hall, båt eller butik med din logotyp - och som alltid är framme och syns då ryggräddaren används!

Ett exklusivt skohorn i metall, med en längd som inte går att få tag på i butik eller går av för hackor då det är i kraftigt stål. Det svarta högblanka skohornet och din logotyp kan tryckas i vilken färg som helst. 

Evenemangsbehov, kan vi fylla till stor del via JAMEC Artists AB som promotar eldsjälar till artister av olika de slag. Bl a koncentrerar vi oss nu på sångerskan och föredragshållaren Therése Neaimé, som just släppt sin nya låt "Att få låna dig en stund" på svenska (via Universal Music). Therése är också aktivt anlitad för sitt musikaliska föredrag "Från dröm till verklighet" via Länsmusiken. Läs mer i dokumentationen och pressrealeasen som du finner i vårt Galleri bland alla vackra bilder på Tess. Nedan kan du t.o.m lyssna dig vidare:
Hemsida: Therése Neaimé
Facebook: Tess
Youtube: Tess
Youtube: "Att få låna dig en stund"
iTunes: Tess
Spotify: Tess 
Deezer: Tess

Kontakta oss gärna för mer information!